Chec cu pudra de roscove

Bun si pentru copiii mai mici sau care nu au voie cacao.

Ingrediente:

50 g pudra de roscove
60 ml apa fiarta
60 ml ulei/unt
90 ml lapte
3 oua
150 g zahar tos
1/2 plic praf de copt
175 g faina 000
coaja de la 1 portocala

Preparare:

Intr-un bol se adauga pudra de roscove. Se toarna apa fiarta si se omogenizeaza cu un tel. Adaugi uleiul, zaharul, ouale si laptele. La final pui coaja de portocala, 175-180 g faina 000 si praful de copt.
Tapetezi o tava de chec mica cu hartie de copt, torni compozitia si coci la foc potrivit 30 de minute sau pana la proba cu scobitoarea.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s