Salata de post cu sfecla rosie

Pentru cei care tin post, dar nu numai.

Ingrediente:

cartofi
sfecla
castraeti murati
sare
piper
ulei

Preparare:

Cartofii se spala cu tot cu coaja. Se pun la fiert, se lasa la racit si apoi se decojesc. Se taie cublete.
Sfecla se spala si ea, se pune la fiert in oala, sperat de cartofi, se lasa la fiert pana cand se patrunde. Se lasa la racit, se decojeste si se taie cubulete.
Se amesteca cartofii cu sfecla si castravetii taiati rondele. Pui srae si piper si ulei, dupa gust.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s