Ganache de ciocolata alba

O crema simpla si fina pentru torturi si prajituri.

Ingrediente:

200 ml frisca lichida Meggle
4 ciocolati albe Primola


Preparare:

Pe baie de abur se pune un vas de yena. Se rupe ciocolata in bucati si se adauga in vas. Se toarna si frisca si se lasa pana cand ciocolata se topeste. Amesteci din cand in cand cu o spatula.
Torni compozitia intr-un vas mai adanc, omogenizezi bine, lasi la racit. Dai la frigider peste noapte.
A doua zi spumezi bine-bine, poate dura mult mai mult timp decat la ganache-ul de cioco amara sau de lapte, de exemplu. Cand e gata? Cand sta batoasa si nu mai curge deloc.
Cu ea poti umple torturi, prajituri sau tarte.

Pofta buna!

Anunțuri

3 responses to “Ganache de ciocolata alba

  1. Pingback: Tort alpinist pentru GG1 | Artă și savoare

  2. Pingback: Briose cu “inima” de ciocolata si de caise | Artă și savoare

  3. Pingback: Tort cu ciocolata si lamaie | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s