Supa crema de cartofi cu lapte si crutoane

Pofta buna!

Ingrediente:

1 kg cartofi
500 ml lapte
200 ml smantana
sare
piper
1 ceapa
crutoane din paine prajita
felii de sunca taiate cubulete

Preparare:

Cureti cartofii de coaja, ii speli bine, ii tai cubulete si ii pui in apa rece cu putina sare, la fiert. Adaugi si ceapa tocata marunt si lasi totul sa fiarba.
Cand legumele au fiert blenduiesti totul bine, adaugi sare si piper dupa gust si laptele fierbinte. Mai dai un clocot, iar la final adaugi si samantana.
Servesti cu crutoane si sunca cubulete prajita putin cu ulei, la wok.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s