Tarta rustica cu branza dulce si fulgi de porumb

Ne pregatim de Paste?

Ingrediente:

900 g crema branza dulce – galetusa de la Lidl
300 g zahar
3 oua
2 linguri cu varf cu faina
200 g fulgi de porumb neindulciti
300 ml lapte
coaja rasa de la o portocala si o lamaie
coaja de lamaie si portocala confiata, cate 100 g, de la Lidl

Preparare:

Se amesteca bine-bine branza cu 100 g zahar, coaja rasa de la portocala si lamaie, galbensurile, coaja confiata si faina.
Intre timp se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit adaugi 200 g zahar si mixezi pana cand rezulta o bezea teapana.
In compozitia de branza torni treptat laptele rece si apoi fulgii de porumb. La final pui spuma de albusuri si incorporezi cu o spatula, cu grija.
Tapetezi o forma rotunda, diametru 28 cm, cu hartie de copt, torni compozitia si coci 45 de minute la foc potrivit si inca 45 minute la foc mai mic. Nu uita sa preincalzesti cuptorul!
O lasi sa se racoreasca cu usa deschisa, o scoti din cuptor si o pudrezi cu zahar. Cand e rece o scoti din forma si o portionezi.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s