Salata cu naut si sfecla rosie

Pofta buna!

Ingrediente:

150 g naut uscat
4 rosii
1 castravete
1 sarlota mica, rosie
1 ardei galben
1 catel de usturoi
ulei masline
sare
piper
1/2 lamaie
1 borcan de sfecla cubulete

Preparare:

Nautul se pune la inmuiat in apa calda, de cu seara. A doua zi il fierbi bine si il strecori.
Intr-un bol il amesteci cu sfecla cubulete, putina zeama din borcan, zeama de lamaie, ulei, sare si piper, dupa gust.
Adaugi ceapa si usturoiul tocate maruntel, castravetii rondele, rosiile felii, ardeiul taiat cubulete.
Lasi totul sa se patrunda, arome, gusturis si servesti dupa 15 minute.
Poti sa mananci salata ca atare daca e post sau langa o friptura, ceva, pentru carnivori 🙂

P0fta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s