Ganache de ciocolata

Bun pentru torturi si prajituri.

Ingrediente:

600 ml frisca lichida
300 g ciocolata amara Schoggeten
300 g ciocolata de lapte Schoggeten

Preparare:

Nimic mai simplu. Se pune frisca pe baie de abur la incalzit. Se adauga si ciocolata si se omogenizeaza bine pana cand ciocolata s-a topit si s-a format o crema de ciocolata curgatoare.
Se lasa la racit si se da peste noapte la frigider.
A doua zi se spumeaza si se utilizeaza.

Pofta buna!

2 responses to “Ganache de ciocolata

  1. Pingback: Tort cu ciocolata si lamaie | Artă și savoare

  2. Pingback: Pumpkin walnut sweet bread | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s