Imagine

Chec cu faina de secara, ciocolata si portocale

Ingrediente:

150 g faina alba
150 g faina de secara
150 g zahar
100 g unt
3 oua
200 ml lapte
1/2 plic praf de copt
coaja rasa de la 1 portocala
100 g fulgi de cioco

Preparare:

Faina si praful de copt se amesteca.
Untul se topeste si se lasa la racorit.
Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga laptele, untul, coaja de portocale si apoi ingredientele uscate.
La final adaugam fulgii de ciocolata.
Se toarna aluatul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si se coace cca 30 de minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s