Tort Pompier pentru Calin

La multi anisori Calin!

Ingrediente:

blat umed cioco
mousse lapte
krantz de nuca
mousse cioco
pasta zahar

Preparare:

Se coace un blat, se lasa la racit peste noapte si se taie in 3.
In tava in care ai copt blatul se pune prima foaie, mousse lapte, krantz, foaie, mousse cioco, foaie. Se da la frigider peste noapte.
A doua zi se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu zahar.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s