Chec cu nuca de cocos

Este miami, imi aduce aminte de Raffaello.

Daca ai albsuri ramase, asta e checul ideal.

Ingrediente:

5 albusuri
200 g zahar
100 g unt moale
200 g faina
1/2 plicpraf de copt
1 ciocolata alba Primola topita
50 ml lapte
100 g cocos

Plus:

1 ciocolata alba Primola
nuca decocos

Preparare:

Mixam spuma albusurile bine cu un praf de sare si adaugam apoi 80 g zahar si continuam cu mixarea pana se topeste zaharul.
Separat, mixam untul moale, la temperatura camerei, cu restul de zahar, apoi il adaugam peste albusurile spuma. OMOGENIZAM BINE.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt, ciocolata alba topita (pe aburi), laptele si nuca de cocos.

Compozitia obtinuta o rasturnam intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste deasupra (circa 30 minute).
Dupa ce s-a racorit turnam deasupra ciocolata alba topita si fulgi de cocos. Taiem dupa ce e complet racit si ciocolata uscata.


Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s