Chifle cu ceapa si cimbru

Sunt miami, cat sunt calde se mananca mult prea repede.

Ingrediente:

500 g faina de secara
250 ml apa
1 plic drojdie uscata
2 lingurite sare de mare
6 linguri ulei masline
2 cepe
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingurita cimbru uscat

Preparare:

Cerni faina si o amesteci cu drojdia si sarea. Adagi apa si uleiul de masline si framanti un alaut elastic, omogen, pe care-l lasi la crescut 30 de minute.
Intre timp calesti ceapa tocata marunt in ulei. O lasi la racit si o adaugi in aluat impreuna cu cimbrul. Mai lasi aluatul la crescut 30 de minute.
Incingi cuptorul, tapetezi o tava cu hartie de copt si pui in ele bucati de aluat, cat un mar, pe care le lasi la dospit. Dupa 20 de minute le bagi la copt pentu vreo 25 de minute la foc mijlociu.

Pofta buna

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s