Mousse de lapte

Numai bun pentru prajituri si torturi.

Ingrediente:

50 ml apa fierbinte
100 g unt
50 g zahar
100 g miere
200 g lapte praf
1 lingura esenta de vanilie
200 ml frisca lichida Meggle
1 plic gelatina granule Dr. Oetker

Preparare:

Untul la temperatura camerei se spumeaza bine cu zaharul pudra. Se adauga esenta de vanilie, mierea si, alternativ, lapte praf si apa fierbinte. Se omogenizeaza bine si se lasa cateva ore la frigider pana se intareste bine.
Se scoate din frigider, se omogenizeaza cu frisca batuta bine si cu gelatina hidratata si topita. Daca pui mai mult lapte praf nu trebuie gelatina, insa, pentru siguranta, foloseste-o, altfel crema e prea moale!


Pofta buna!

Anunțuri

4 responses to “Mousse de lapte

  1. Pingback: Tort vesel | Artă și savoare

  2. Pingback: Tort cu floricele pentru Diana | Artă și savoare

  3. Pingback: Tort pentru Diana | Artă și savoare

  4. Pingback: Tort Pompier pentru Calin | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s