Imagine

Jeleu de capsuni

Ingrediente:

500 g capsuni
zahar dupa gust
1 plic de gelatina granule Dr. Oetker

Preparare:

Capsunii cu zaharul pus dupa gust se pun la fiert, pe foc mic. Cand nu mai fac spuma is compozitia incepe sa se lege se ia oala de pe foc.
Gelatina hidratata se adauga in „gemul” cald, dar nu fierbinte si se lasa pana cand incepe sa se inchege. Abia apoi se toarna peste blat si se da la frigider, dupa care urmeaza un strat de crema sau blat, dupa preferinta.

Pofta buna!

Anunțuri

One response to “Jeleu de capsuni

  1. Pingback: Tort cu floricele pentru Diana | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s