Asa, ca de duminica! 🙂
Ingrediente:
1,5 kg cartofi
1 carnat uscat
500 g smantana grasa
5 oua fierte tare
2 oua intregi
5 albusuri
sare
piper
nucsoara
Preparare:
Speli bine cartofii cu tot cu coaja si ii pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii lasi la racit complet si ii cureti de coaja si ii tai rondele.
Fierbi si cele 5 oua cat mai tare, le lasi la racit, le decojesti si le tai rondele.
Ungi o tava de ceramica cu ulei, pui un pat de cartofi, oua tari si carnati si urmeaza patul 2 de cartofi.
Amesteci smantana cu cele 2 oua crude, cu albusurile, sare, piper si nucsoara si torni totul peste cartofi.
Dai la cuptor pana se rumenesc bine.
Pofta buna!
Arata foarte bine! N am mai mancat demult. Sunt foarte deliciosi.
Multumesc 🙂 Da, sunt buni si foarte simplu de facut.