Tort vesel

La multi ani Diana si Ramona!

Ingrediente:

blat umed de ciocolata
mousse ciocolata
mousse lapte

Plus:

1 borcan de visine
confeti colorate din zahar
o fundita din pasta de zahar

Preparare:

Se coace un blat intr-o forma de 22-24 cm, se lasa la racit si apoi se taie in trei. In forma in care ai copt pui un blat, mousse lapte, blat, mousse cioco, visine si iarasi blat. Lasi peste noapte la frigider.
A doua zi se decoreaza cu mousse-ul de cioco, deasupra se fac trandafiri din mousse si pe margini se decoreaza cu confeti din zahar si fundita din fondant.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s