Iepure la cuptor

Trebuie sa recunosc ca arata horror :D. Nu am stiut nici cum sa-l tai, portionez sau asez ca sa dea mai bine in poza. L-am lasat asa! 😀

Ingrediente:

un iepure mic
sare
piper
5-6 catei de usturoi
250 ml vin rosu
100 g kaizer
2 cepe
2 rosii
2 ardei grasi
2 morcovi
2 dovlecei
6 cartofi
100 g masline negre

Preparare:

Se cumpara una bucata iepure, cica de la Lidl 😀 Se spala bine, se usuca si i se umple burta cu legumele taiate cubulete si sarate si piperate. Se coase.
Intr-o tava de ceramica se pune un pat de legume, se adauga sare si piper si se pune iepurasul cu burta-n jos. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.
Din loc in loc se fac gauri sub piele si se impaneaza cu usturoi si kaizer fasii.
Se toarna vinul este si se acopera cu o folie de aluminiu.
Se coace cam 1 ora jumate la foc mai mic. Ultima jumatate de ora fara folie.
Cui ii place, legumele se pot pasa si se serveste ca un piure alaturi de carne.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s