Turte umplute cu branza feta

Nu or fi ele dietetice, dar sunt delicioase!

Ingrediente:

700 g faina
1 lingura sare
1 lingura zahar
1 plic praf de copt
2 oua
300 ml apa calduta
ulei de floarea soarelui
branza feta


Preparare:

Se amesteca faina cu sarea, zaharul si praful de copt. Adaugi si ouale si apoi apa calduta si framanti un aluat omogen, elastic, dar totusi moale, usor lipicios.

Imparti aluatul in 10 bucati. Le dai forma rotunda, le ungi cu ulei si le lasi pe masa de lucru pentru 15 minute sa se odihneasca.

Dupa „odihna”, ungi masa de lucru cu ulei, ungi si fiecare bucata de aluat cu ulei si o intinzi cu mana dandu-i forma rotunda, cat mai subtire. Pui branza feta si impaturesti fiecare bucata. Le pui cu fata in jos, pe masa de lucru, le ungi cu ulei si le mai lasi 15 minute la odihna.

Dupa odihna, iei fiecare bucata in parte, iti ungi mainile cu ulei si le turtesti bine, bine, ca pe o foaie. Coci fiecare foaie intr-o tava de teflon, neunsa, pe ambele parti.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s