Imagine

Mousse caramel

O crema cu gust de dulce de leche 🙂

Ingrediente:

500 g dulce de leche
250 ml frisca lichida Meggle
6 foi gelatina Dr. Oetker

Preparare:

Se pune gelatina la hidratat pentru 10 minute-15 minute, in apa rece.
Se bate frisca bine, se amesteca cu caramelul. Gelatina se topeste pe foc si apoi se ia o lingura din crema se adauga in gelatina, se omogenizeaza, se mai ia o lingura de crema si se pune in gelatina si tot asa pana se tempereaza gelatina si apoi se toarna toata compozitia de gelatina in castronul mare cu crema.
Se lasa crema sa se inchege catusi de cat, sa nu curga, si abia apoi se toarna intre blaturi.

Pofta buna!

Anunțuri

One response to “Mousse caramel

  1. Pingback: Tort pentru Ioan | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s