O pinguinita pentru Alex

La multi ani, Alex!

Ingrediente:

blat umed cacao
blat cacao
mousse ciocolata
pasta zahar

Plus:

1 compot visine
esenta rom

Preparare:

Se fac cele 2 blaturi, se lasa la racit, apoi se taie in 3. In 2 boluri rotunde, de marimi diferite se pune mai intai un blat, mousse, visine, blat, mousse, visine si blat la final. Se alterneaza dupa preferinte cele 2 tipuri de blaturi, iar cel clasic se insiropeaza cu sirop de la compot caldut amestecat cu putin zahar si esenta de rom.
Se imbraca in mousse si apoi in pasta de zahar si se decoreaza 🙂

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s