Rulada cu nuca de cocos

O rulada simplu de facut, dar pe atat de spornica si delicioasa.

Ingrediente:

Pentru blat:

blat umed de cacao
350 g biscuiti
100 g nuca
200 ml lapte
200 g zahar
250 g margarina
esenta rom

Pentru crema:

400 g unt
400 g nuca de cocos
200 g zahar pudra
coaja lamaie
1/2 zeama lamaie

Preparare:

Blatul se faramtiteaza cu mana. Se adauga biscuitii macinati, nuca macinata si margarina taiata bucatele. Intre timp se amesteca laptele cu zaharul si se pune la fiert pana se dizolva zaharul. Se dauga esenta de rom si se toarna peste biscuiti. Se omogenizeaza totul si se lasa la racit.
Untul, la temperatura camerei, se spumeaza la viteza mica cu zaharul pudra, nuca de cocos si apoi si lamaia.
Alautul se imparte in 3 si se intinde pe foile de aluminiu unsa cu ulei. Se unge cu crema de unt si nuca de cocos, se ruleaza si se da la frigider.

Pofta buna!

One response to “Rulada cu nuca de cocos

  1. Pingback: La multi ani 2014! | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s