Chec aperitiv

Rapid de facut si tare bun.


Ingrediente:

5 oua
150 ml lapte
50 ml ulei
250 g faina
1 plic praf de copt
sare
piper
200 g sunca
150 g masline feliate
200 g cascaval ras
100 g ciuperci
3-4 castraveti murati/gogosari

Preparare:

Cu un tel, se bat ouale cu sarea, piperul si laptele. Adaugi apoi si uleiul, faina amestecata cu praful de copt, iar la final sunca taiata cubulete, castravetii cubulete, maslinele rondele si ciupercile taiate fasii. Cascavalul e ultimul.
Tapetezi o forma mare de chec cu hartie de copt, torni compozitia si dai la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, lasi checul la racit, apoi feliezi.


Pofta buna!

Anunțuri

One response to “Chec aperitiv

  1. Pingback: La multi ani 2014! | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s