Snitele de vita

Pentru carnivori, o varianta mai light a snitelelor de porc

Ingrediente:

carne de vita
oua
pesmet
sare
pier
ulei

Preparare:

Muschiul de vita se taie fasii subtiri, se bate cu batatorul de carne, se sareaza si apoi se pipereaza pe ambele parti.
Se trece apoi prin pesmet, oul batut, pesmet si se pune la prajit in uleiul incins, dar la foc mai mic. Se prajeste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s