Prajitura Marlenka

De-li-cioa-sa!


Ingrediente:

foi de miere
crema de caramel

Plus:

100 g de fulgi de ciocolata


Preparare:

Se prepara 4 foi, se lasa la racit, timp in care se intaresc beton. Intre timp se face crema. Pe un platou se pune o foaie, crema, foaie, crema, foaie, crema, foaie si la final un strat de crema si fulgii de ciocolata.
Se da la frigider pana a adoua zi, cat se portioneaza.


Pofta buna!

Anunțuri

One response to “Prajitura Marlenka

  1. Pingback: Marlenka, varianta cu nuca | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s