Tort Hello Kitty pentru Andreea!

La multi ani, Andreea!

Ingrediente:

blat umed de cacao
mousse de branza
pasta de zahar

Plus:

visine din compot
sirop: zeama de compot si esenta de rom

Preparare:

Am copt doua blaturi, le-am lasat la racit pana a doua zi, le-am insiropat usor, le-am umplut cu branza si visine si am lasat tortul peste noapte la frigider. A doua zi l-am decorat cu zahar.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s