Tort fetita pentru Nicole

La multi ani, Nicole!

Ingrediente:

blat umed de cacao
jeleu de visine
mousse de ciocolata
pasta de zahar

Preparare:

Am copt blatul intr-o tava de 22 cm, l-am lasat la racit pana a doua zi si abia apoi l-am impartit in 3. L-am insiropat fff putin. Am asamblat asa: blat, jeleu, blat, mousse, blat si am dat la frigider peste noapte.

A doua zi l-am rasturnat pe platou si l-am imbracat in mousse si apoi in zahar.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s