Pasta raw de hrisca

Ceva raw si foarte hranitor, pe deasupra.

Ingrediente:

500 g boabe de hrisca
2 cepe potrivite
5 catei de usturoi
zeama de la o lamaie
sare
piper
praf de chilli
ulei de masline


Plus:

lipii de secara


Preparare:

Boabele de hrisca se spala foarte bine, apoi se pun in apa fierbinte la inmuiat, o ora, doua, depinde de soi. Gusta mereu din ele sa vezi daca sunt gata patrunse. Oricum, ele se umfla si se „desfac” vei vedea cand sunt gata.

Le strecori si le pui intr-un bol. Adaugi ceapa taiata cubulete, usturoiul un pic maruntit, sare, piper, praf de chilli si ulei si incepi blenduirea. Pui ulei ca pentru maioneza, pana cand pasta e destul de finuta. Oricum ea ramane o idee mai „grunjoasa”. Adaugi la final si zeama de lamaie si gata. O servesti cu lipii calde.


Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s