Glazura din albusuri

royal icing

Foarte buna pentru decorat turta dulce sau biscuitii.

Ingrediente:

100 g albus crud
500 g zahar pudra Coronita
2 linguri zeama de lamaie

Preparare:

Se cantaresc ingredientele exact.
Intr-un bol se pun albusurile si se adauga treptat zaharul pudra. Amestecam cu un tel. Cand ajungem la jumatatea de zahar inglobata adaugam zeama de lamaie si omogenizam. Adaugam apoi si restul de zahar si batem bine cu telul.
In cele din urma bagam mixerul si mixam bine pana rezulta o bezea destul de groasa. Poti sa o lasi mai fluida, adica sa curga de pe palete, pentru a decora cat mai fin biscuitii, sau poti sa o faci mai batoasa ca sa fii sigura ca se intareste glazura.

Pofta buna!

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Reclame

2 responses to “Glazura din albusuri

  1. Pingback: Biscuiti cu vanilie | Artă și savoare

  2. Pingback: Turta dulce zambareata | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s