Visine pentru prajituri

???????????????????????????????

Visine fara samburi, puse special pentru prajituri sau sosuri.

Ingrediente:

1 kg de visine
zahar dupa gust
1 varf de cutit de conservant pentru fiecare borcan

Preparare:

Visinele se spala bine si li se scot samburii. Se amesteca cu 1 kg de zahar sau mai putin, dupa cum preferi, si se lasa peste noapte. A doua zi se repartizeaza in borcane, se pune conservant, se inchide capacul bine si gata.

Pofta buna!

???????????????????????????????

2 responses to “Visine pentru prajituri

  1. Pingback: Tort mot pentru Sara Ioana! | Artă și savoare

  2. Pingback: Tort “Happy Family” | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s