Compot de piersici

DSC04899

Mmm, chiar ca as manca si eu un astfel de compot acum, asa dis-de-dimineata.


Ingrediente:

piersici
zahar
apa
conservant

Preparare:

Se aleg piersici tari, se spala si se curata de coaja.
Se pun in borcane, felie cu felie, fara a presa totusi prea tare, iar deasupra se adauga 4 linguri de zahar si un varf de cutit de conservant. Se toarna apa rece si se pune capacul inchis bine.
Intr-o oala tapetata cu carpe se pun borcanele, se acopera, se adauga apa pana la jumatate si se fierb, din momentul inceperii fierberii, cam 20 de minute.
Se lasa la racit in oala, se scot si se pun intre paturi pana a doua zi.

Pofta buna!

DSC04898

DSC04902

DSC04904

DSC04905

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s