Imagine

Compot de cirese

DSC04886

Unul dintre cele mai bune compoturi.

Ingrediente:

cirese
apa
zahar
conservant

Preparare:

Se aleg cirese tari, una si una, se spala si li se rup coditele.
Se pun in borcane, iar deasupra se adauga 4 linguri de zhar si un varf de cutit de conservant. Se toarna apa rece si se pune capacul inchis bine.
Intr-o oala tapetata cu carpe se pun borcanele, se acopera, se adauga apa pana la jumatate si se fierb, din momentul inceperii fierberii, cam 20 de minute.
Se lasa la racit in oala, se scot si se pun intre paturi pana a doua zi.

Pofta buna!

DSC04880

DSC04890

2 responses to “Compot de cirese

  1. Spor la lucru de pus bunătăţi pe iarnă. După ce le termini pe toate îţi fac o vizită de protocol 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s