Compot de pere, varianta decojita

DSC05157

Ce ar fi toamna fara pere?

Ingrediente:

pere tari
apa
zahar
cuisoare
conservant

Preparare:

Se aleg pere tari, nelovite, se curata de coaja si de cotor si se taie felii pe lung. Se pun in borcan, iar deasupra se pun cateva cuisoare, 3 linguri de zahar si se umplu cu apa. Se adauga si un varf de cutit de conservant si gata.
Pui capacele, le inchizi bine si dai borcanele la fiert intr-o oala mare, captusita cu niste prosoapte de bucatarie si umpluta cu apa pana la jumatate. Din momentul in care apa fierbe, mai lasi pe foc compotul 15-20 de minute.
Le scoti intre paturi si le lasi la racit pana a doua zi.

Pofta buna!

DSC05155

DSC05158

DSC05160

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s