Supa mexicana, stil vegetarian

DSC05232

Vrea cineva ceva picant?

Ingrediente:

1 cutie mica de porumb
o cutie mica de fasole rosie
4 catei de usuturoi
ulei de porumb
sare
piper
praf de chilli
1,5 l apa + 4 cuburi knorr de pui/ supa de pui
1 borcan cu rosii conservate
4 tortillas
patrunjel verde sau uscat

Preparare:

Se caleste usturoiul tocat marunt in ulei de porumb. Dupa 1 minut se adauga praful de chilli, rosiile din conserva tocate ( eu am avut rosii cherry si le-am lasat intregi ) si apoi bulionul. Se adauga si supa de pui sau apa si cubuletele knorr si se lasa putin la fiert, cam 5 minute.
Adaugam fasolea si porumbul, clatite si scurse bine. Se adauga sare si piper dupa gust, se lasa la fiert cateva minute pana cand supa incepe sa se „adune” si sa capete consistenta si aromele se intrepatrund si gata, se stinge.

Foile de tortillas se coc in cuptor, se usuca bine si apoi se rup in bucati. Se pun bucati in boluri, se toarna supa, se presara patrunjel tocat si eventual, putina zeama de lamaie.

DSC05228

Pofta buna!

DSC05233

DSC05236

DSC05238

4 responses to “Supa mexicana, stil vegetarian

  1. Eu sunt adeptul ei, fără rezerve. Îmi place tot ce e picant, iar ardeii iuți sunt pentru mine o delicatesă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s