Zacusca ca la mama

DSC04705


Azi am lucrat mult, insa rezultatul a meritat. O zacusca delicioasa!

Ingrediente:

5 kg ceapa
7 kg vinete
3 kg capia
3 kg gogosari
1 kg ardei gras
2 l bulion
sare
1 l ulei
dafin
piper

Preparare:

In primul rand se coc vinetele, gogosarii, capia si ardeii grasi pe o plita afara, la foc de lemne.
Dupa ce le-ai lasat sa stea, cureti toate legumele si le lasi sa se scurga bine. Apoi le dai prin masina de tocat carne.
Pui 1 l ulei la incins, adaugi ceapa tocata marunt si o lasi la calit pana cand sticleste. Apoi adaugi pe rand gogosarii, capia, ardeii grasi si la final, vinetele. Intre fiecare adaugare lasi cate 5 minute.
Se adauga si bulionul, sare, piper boabe si foi de dafin si se lasa la fiert pana cand se ridica putin ulei deasupra.

DSC04585

DSC04586

DSC04588

DSC04589

DSC04593

DSC04599

DSC04629

Pofta buna!

DSC04694

DSC04697

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s