Tort aniversar, 11 ani!

DSC02775

La multi ani noua, iubi, cu bune si nebune! 🙂

Blat de cacao
Mousse de ciocolata
Mousse de cafea
Sirop

Preparare:

Se prepara un blat de cacao din 5 oua intr-o tava rotunda cu diametru de 24 de cm. Se lasa la racit, apoi se insiropeaza cu un sirop din apa, zahar si esenta de rom.
Deasupra se toarna mousse de ciocolata amara, apoi mousse de cafea sis e da la frigider. A doua zi se scoate inelul si se orneaza.

DSC02772

DSC02773

DSC02776

Pofta buna!

DSC02777

DSC02779

DSC02786

DSC02796

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s