Foi pentru prajituri delicioase

foi coapte pe fundul tavii

Aceasta este o reteta de baza, foile pot fi umplute cu diverse creme.

Ingrediente:

2 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de ulei
6 inguri de lapte
un praf de sare
3 pliculete zahar vanilat
1/2 plic praf de copt
faina cat cuprinde

Preparare:

Pentru foi amestecam toate ingredientele pana cand obtinem un aluat potrivit de tare, pe care il impartim in 4, intindem foi si le coacem pe fundul tavii. Le lasam la racit.
Apoi le umplem cu crema.

prajitura cu foi

Pofta buna!

Prajitura cu foi si crema de cafea

Reclame

2 responses to “Foi pentru prajituri delicioase

  1. Pingback: Prajitura cu foi si crema de cafea | Artă și savoare

  2. Pingback: Prajitura cu foi si caramel | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s