Mancarica de ciuperci si varza murata

DSC01601

De fiecare data cand fac sarmale imi mai ramane varza murata si cum nu-mi place sa arunc nimic am incropit aceasta mancarica. Miroase delicios in casa.

Ingrediente:

1 kg de ciuperci champignons
varza murata
2 cepe
ulei
1 lingura pasta de tomate
1 cub de knorr cu gust de afumatura ( se poate si cu sunculita/kaizer )
piper
apa multa
marar si patrunjel verde
smantana
mamaliga


Preparare:

In cazul in care stiti ca varza este prea sarata o lasati macar un pic in apa la desarat.
Se caleste ceapa, se adauga ciupercile curatate, apoi adaugati varza taiata fideluta, puneti apa si piper si lasati la fiert.
Depinde de varza cat trebuie sa fiarba. IN acest timp adaugati de mai multe ori apa. Spre final adaugati si pasta de tomate, cubuletul de afumatura si lasati pana se face.
Cand ati stins focul adaugati verdeturile tocate.
IN cazul in care vreti sa faceti mancarea si cu carne, dupa ce ati calit ceapa, caliti si vreo 200 g de kaizer si apoi puneti ciupercile, varza si apa.

DSC01591

Pofta buna!

DSC01592

DSC01595

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s