Rapid si gustos pentru o dupa-masa de duminica.
Ingrediente:
7 oua
200 g zahar
1 plic zahar vanilat
1 lingurita esenta de vanilie
250 ml frisca lichida
100 g unt
400 g faina
1 plic praf de copt
100 g fulgi de cioco
100 g coaja de portocala confiata
Preparare:
Ouale se spumeaza cu un praf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pan ase albesc si isi dubleaza volumul. Punem si esenta de vanilie.
Se adauga frisca lichida si untul topit. Adaugam faina, praful de copt si omogenizam bine.
La final adaugam ciocolata si portocala si omogenizam cu o spatula.
Ungem o tava rotunda cu diametru de 24 cm, cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam aluatul si coacem cca 0 ora la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.
Pofta buna!
doar atat? 😀 o sectiune, o reteta o maslina, nu? 🙂
😛 Imediat vin si cu reteta si poze.