Cartofi acordeon

DSC07769

Am gasit o poza si o retete mai vechi, pe care nu le-am postat 🙂


Ingrediente:

cartofi
sunca/kaizer
sare
piper
unt


Preparare:

Cartofii se curata de coaja si apoi se cresteaza ca in imagine, dar nu pana jos de tot, ci cat sa formeze un acordeon.
Intre crestaturi se pune sunca taiata sau kaizer sau cascaval. SE presara sare si piper deasupra si se pune si unt.
Se invelesc in staniol si se dau la cuptor.

DSC07767

DSC07768

Pofta buna!

DSC07770

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s