Biscuiti cu ciocolata

DSC01405

Biscuiti ciocolatosi si iubareti 🙂

Ingrediente:

350 g faina
50 g cacao
10 g cafea 3 in 1
200 g zahar pudra
200 g unt
4 galbenusuri
1 lingura esenta cafea
1 ciocolata amara
1 pic de ulei
fondant

Preparare:

Reteta este cam aceeasi de la aluat fraged, doar ca am inlocuit 50 g de faina cu 50 g de cacao. Si cum cacaua se comporta diferit mi-a trebuit un galbenus in plus.
Deci, am amestecat faina cu cacaua, ness-ul, un praf de sare si zaharul pudra. Am pus untul taiat bucatele si am facut aluatul frecatei. Am adaugat apoi galbenusurile si esenta si am omogenizat un aluat compact.
Mirosul si gustul erau superbe, numai ciocolata.

DSC01399

Am bagat aluatul in frigider pentru 30 de minute, apoi l-am scos, l-am intins mai grosut si am decupat biscuitii inimioare. I-am copt cca 12 minute, i-am lasat la racit si apoi o parte i-am imbracat in fondant, o parte i-am glazurat cu ciocolata topita la bain-marie cu putin ulei.

DSC01400

DSC01404

Pofta buna!

DSC01407

DSC01408

DSC01410

DSC01412

DSC01415

DSC01419

DSC01421

DSC01426

DSC01430

DSC01431

One response to “Biscuiti cu ciocolata

  1. Pingback: Mini tarte cu zmeura | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s