Malai aperitiv

DSC01374

Este momentul sa dam stralucire malaiul in bucatarie.


Ingrediente:

3 oua
400 g iaurt
100 ml ulei
500 g malai grisat
250 g faina alba
1 plic praf de copt
150 g telemea
o punga spanac congelat
200 ml lapte


Preparare:

Se mixeaza ouale cu sare, se adauga uleiul, iaurtul, spanacul, telemeaua rasa, malaiul, faina si praful de copt. Adaugam apoi laptele si omogenizam totul. Mai adaugam sare dupa gust.
Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt, se adauga compozitia si se coace la foc mediu pana se rumeneste. Se lasa la racit si apoi se taie.

DSC01361

DSC01362

DSC01364

Pofta buna!

DSC01366

DSC01368

DSC01378

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s