Carne de porc cu cartofi, la cuptor

DSC01348


Pentru carnivori 🙂


Ingrediente:

carne de porc ceva mai grasa
sare
piper
cartofi
usturoi

Preparare:

Se curata cartofii, se taie felii mai groase, se sareaza si se pun in tava.
Cranea se sareaza, se pipereaza si se impaneaza cu usturoi. Se pune peste cartofi, se acopera cu o foile de aluminiu si se da la cuptor. Spre sfarsitul coacerii se ia folia, pentru a capata cartofii crusta crocanta.

DSC01341


Pofta buna!

DSC01344

DSC01349

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s