Tort 30 de ani

DSC00994

La multi ani Diana!

Ingrediente:


Blat de cacao

Mousse de visine
Budinca de vanilie
Glazura de ciocolata
Pasta de zahar


Plus:

un gem de visine

Pentru insiropat:

zeama de la comporturile de visine
esenta de rom

Preparare:

Blatul se taie in 3.

DSC00985

Fiecare foaie se insiropeaza cu siropul facut din zeama de la compoturi amestecata cu esenta de rom. Siropul e caldut, nu fierbinte.
In tava in care am copt blaturile punem o foaie insiropata, mousse de visine, foaie insiropata, budinca, foaie insiropata. Pe margini punem pandispan. Dam la frigider pana a doua zi cand il rasturnam pe un carton.
Imbracam tortul in gem.

DSC00986

DSC00987

Glazuram

DSC00990

Apoi decoram cu pasta de zahar.

DSC00992

Pofta buna!

DSC00995

DSC00997

DSC01010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s