Glazura de ciocolata

DSC00989

Se poate folosi la glazurarea torturilor, biscuitilor sau diverselor prajituri.

Ingrediente:

500 ml frisca lichida
400 g ciocolata amara
300 g ciocolata de lapte


Preparare:

Se pune un vas de yena pe baie de aburi. Se toarna frisca, ciocolata rupta in bucati si se omogenizeaza pana s-a topit ciocolata si glazura s-a intarit.
Se toarna peste tort sau se scufunda biscuitii in lazura si se lasa apoi la intarit.

DSC00988

Pofta buna!

DSC00990

Reclame

3 responses to “Glazura de ciocolata

  1. Pingback: Tort 30 de ani | Artă și savoare

  2. Pingback: Prajitura cu mussli | Artă și savoare

  3. Pingback: Biscuiti cu aroma de cafea | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s