Tort fulg de nea

DSC00600

La multi ani 2013!

Ingrediente:

Blat cu cacao
Budinca de vanilie cu krantz
Mousse de ciocolata amara
Pasta de zahar

Plus:

2 borcane de visine
zahar
esenta de rom


Preparare:

Blatul se taie in 3 si se insiropeaza cu siropul de la compotul de visine amestecat cu putin zahar, apa si esenta de rom.
In tava in care am copt blatul punem un blat, budinca, blat, moousse, visine, blat si apoi totul la frigider.
A doua zi rasturanm totul pe un platou, imbracam in mousse si apoi in zahar.

DSC00587

DSC00588

Pofta buna!

DSC00590

DSC00592

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s