Budinca de ciocolata

DSC00490

Buna pentru torturi sau prajituri!

Ingrediente:

500 ml lapte
5 linguri pline faina
200 gr zahar
2 linguri cacao
esenta de rom
200 gr unt

Preparare:

Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe baie de aburi.
Se adauga incet faina si cacaua si se omogenizeaza cu un tel.
Se fierbe compozitia pana se leaga. Se ia de pe foc se adauga esenta de rom se amesteca si se lasa la rcait.
La final adaugam untul si omogenizam bine.

Pofta buna!

Reclame

One response to “Budinca de ciocolata

  1. Pingback: Prajitura cu foi si ciocolata | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s