Tort gargarita

DSC00487

La multi ani Maia!

Ingrediente:

Blat red velvet
Blat cu nutella
Crema de branza
Pasta de zahar

Pentru sirop:

siropul de la compoturile de visine
esenta de rom
zahar

Plus:

Visine din compot

Preparare:

Blaturile se taie in 3.
Intr-o forma cu diametru de 28 cm se pune un blat red velvet, se insiropeaza, se pune crema de branza, visine, blat de nutella insiropat, crema, visine, blat red velvet insiropat. SE da la frigider peste noapte. A doua zi se imbraca in crema si in zahar.
Pentru buburuza alegem un bol, punem un blat red velvet, insiropam, adaugam crema, visine, blat cu nutela, insiropam si dam la frigider peste noapte. A doua zi rasturnam pe un platou, imbracam in crema si in zahar.

DSC00457

DSC00460

DSC00461

DSC00469


Pofta buna!

DSC00473

DSC00475

DSC00478

DSC00481

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s