Tort Ballerina

DSC00310

La multi ani Theodora!

Ingrediente:

Blat de cacao
Budinca de vanilie cu krantz
Mousse de ciocolata
Pasta de zahar


Pentru sirop:

apa
zahar
esenta de rom

Preparare:

Blatul se taie in 3, se insiropeaza. Se foloseste tava in care am copt blatul, se pune un blat, budinca de vanilie cu krantz, blat, mousse, blat si dam la frigider peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou si se imbraca in mousse, apoi in zahar.

DSC00288

DSC00290

Pofta buna!

DSC00291

DSC00292

DSC00296

DSC00297

DSC00312

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s