Krantz

DSC00263

Miamiiiii!

Ingrediente:

200 g zahar
100 g nuca


Preparare:

Se pune zaharul intr-o craticioara si se caramelizeaza pana devine lucios, dar nu foarte maroniu, caci atunci se amareste.
Luati cratita de pe foc, turnati nucile intregi, amestecati si toata compozitia varsati-o pe hartie de copt.
Lasati compozitia la racit de tot, apoi puneti zaharul intr-o punga si bateti-l bine cu merdeneaua pana faceti krantzul.

DSC00261

Pofta buna!

DSC00262

DSC00264

8 responses to “Krantz

  1. Pingback: Budinca de vanilie cu krantz | Artă și savoare

  2. Pingback: Tort de primavara | Artă și savoare

  3. Pingback: Tort de nunta | Artă și savoare

  4. Pingback: Tort botez Mihai | Artă și savoare

  5. Pingback: Tort Hello Kitty pentru Ariana | Artă și savoare

  6. Pingback: Tort de botez pentru Andrei | Artă și savoare

  7. Pingback: Tort Pompier pentru Calin | Artă și savoare

  8. Pingback: Tort Mickey pentru Razvan | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s