Mousse de ciocolata alba

DSC00076


Ingrediente:

5 galbenusuri
200 g zahar
3 linguri faina
500 ml lapte
3 ciocolati albe Schoggeten
500 ml frisca lichida

Preparare:

Se spumeaza bine galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, se omogenizeaza totul bine.
Se adauga laptele fierbinte si apoi punem pe bain-marie. Cand compozitia s-a inchegat adagam ciocolata si o lasam sa se topeasca. Luam crema de pe foc si o lasam la racit complet.
Spumam frisca lichida si apoi o amestecam cu budinca.

DSC00075


Pofta buna!

One response to “Mousse de ciocolata alba

  1. Pingback: Tort de primavara | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s