Tort Hollywood Star

DSC00069

La multi ani Andreea!

Ingrediente:

Blaturi cu cacao ( unul rotund si unul dreptunghiular )
Budinca de vanilie
Mousse de ciocolata
Pasta de zahar

Pentru sirop:

3 compoturi de visine
esenta de rom

Pentru crant:

200 g nuci
200 g zahar

Preparare:

Se prepara blaturile de cu seara, se lasa la racit. A doua zi se taie in 3 blatul dreptunghiular, si in doua cel rotund. Din cel rotund decupam steluta.
Se face budinca, mousse-ul, se lasa la racit.
Se pune zeama din compot la incalzit impreuna cu esenta de rom.
In tava dreptunghiulara in care am copt blatul punem un blat insiropat, crema de vanilie, crant, blat insiropat, mousse, visine, blatul 3 insiropat. Se da la frigider peste noapte.
Pentru crant se caramelizeaza zaharul, se adauga nuca, se varsa totul pe hartie de copt, se lasa la racit si apoi facem totul pulbere.
Pentru steluta punem un blat insiropat, mousse, visine, blatul 2 insiropat. O imbracam in mousse si apoi in zahar.
A doua zi rasturnam tortul mare pe un platoul, il imbracam in mousse si apoi in zahar.

DSC00049

DSC00050

Pofta buna!

DSC00067

DSC00072

DSC00073

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s